Gebruikte golfkar kopen?    Golfkar onderdelen of onderhoud laten uitvoeren?    Golfkar huren?

Verzenden en Retourneren

Verzendkosten

Voor de verzendkosten van uw bestelling binnen Nederland hanteren wij verschillende tarieven, afhankelijk van het totale orderbedrag en volume/lengte/palletvracht van het desbetreffende artikel.

Levertijd

Wij doen ons uiterste best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 11:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.
Uw bestelling wordt op werkdagen door een van de pakketbezorgdiensten geleverd op het door u opgegeven bezorgadres.

Betaling

Bent u voor het eerst klant bij ons dan vragen wij om de betaling via IDEAL voor levering naar ons over te maken. Zodra wij de betaling hebben ontvangen wordt de bestelling naar uw verzonden. Bent u al langer klant bij ons dan hanteren wij een betalingstermijn van 30 dagen na factuurdatum. Dit geldt niet voor particuliere klanten. Deze vragen wij altijd vooraf te betalen.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens gebeuren dat u een bestelling retour wilt sturen. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar onze vestiging zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en –indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@a1golfkargarage.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@a1golfkargarage.nl . Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Garantie en klachten

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Wij vragen u om klachten bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@a1golfkargarage.nl zodat wij deze snel kunnen oplossen en in de toekomst kunnen voorkomen.

Contact

Mocht u vragen hebben dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

A1 Golfkar garage
Zuidpolderweg 9
1399 PM MUIDERBERG

+31 (0)294 26 30 25
info@a1golfkargarage.nl

KVK 37075879
BTW NL8057.71.979.B01